keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

back home in colorado!

IMG_4047
IMG_4055
IMG_4044
IMG_4050
Tulin kotiin jo viime sunnuntaina mutta oon ollu tosi väsyny ja ei oo jaksanu blogia vielä hirveesti päivitellä.. Nukuin su-ma välisenä yönä 16 tuntia kertaakaan heräämättä, uus ennätys! Mut reissu oli aivan mahtava eikä sitä voi ees sanoin kuvata kuin huippua oli! Ehottomasti elämäni parhaimpia reissuja ellei jopa paras. Kuvia tuli otettua joku 800 niin pitää alkaa käymään läpi mitä haluan tänne blogin puolelle laittaa. Siinä voi hetki mennä mutta malttakaa! :D Ja niin värjäilin mun hiukset ihan tumman ruskeeksi, nyt nää näyttää kyllä melkeen mustilta mut eiköhän nää tästä nopiaa haalistu. Pitää näistä hiuksistakin pistää parempaa kuvaa vähän myöhemmin :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joo paljon vaan kuvia tulee!! sun blogi on ihana! :) niin ja hei ootko koskaan aatellu tehä videopostausta? ois kiva kuulla millane ääni sul on ja tietty jos vaan kehtaisit nii puhuu enkuks ni kuulis sun aksentin! :D sori mut mulla on joku outo kiinnostus miten nopee ja täydellisesti sellane perus suomalainen aksentti muuttuu :D

Anonyymi kirjoitti...

enemmä kuvia vaa! : D

Anonyymi kirjoitti...

eikö lähtis kloriitilla? sillä lähtee valkosesta aikalailla kaikki, ku se on valkasuaine. mutta, en kyllä muuta keinoa tiedä D:

tiiu kirjoitti...

koita laittaa vaikka johonki pumpuliin vähä kynsilakanpoistoainetta ja sillä pyyhkii vähä sitä vihreetä pois :D

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, kiitos! onhan sitä tullu mietittyä, mutta tuntuu että videon laittaminen jotenki paljastais liikaa, mut emmä tiiä :D katsellaan!

Anonyymi, aaalright :)

Anonyymi, mietin sitä, mutta kuulin että se jotenki pilais sen bikinikankaan. en kyllä tiiä sitte!

tiiu, pitääpä koittaa! thankjuuu:)

Anonyymi kirjoitti...

PALJON KUVIA! voin sanoo ettet voi luultavasti koskaan laittaa liian paljoo kuvia mulle :D