tiistai 22. toukokuuta 2012

Julesburg HS Graduation

IMG_5114
IMG_5095
IMG_5181
IMG_5182
IMG_5107
IMG_5077
IMG_5156
IMG_5176
IMG_5104
IMG_5180
IMG_5062
IMG_5196
Tänä viikonloppuna oli sunnuntaina naapurikoulun graduation mistä valmistu paljo enemmän kavereita mitä täältä mun omalta koululta. Mentiin syömään Adrianan juhliin meksikolaista ruokaa mikä on btw aivan sairaan hyvää ja sitten käytiin muitten juhlissa vaa onnittelemassa ja syömässä jälkiruokia :D Myöhemmin mentiin vielä takas Adrianan juhliin ku siellä oli DJ niin tanssittiin siellä varmaan joku pari tuntia ja sitte myöhemmin mentiin yhen kaverin luokse after partyihin juhlistaan senioreita koko porukalla!

Oli aivan huippu päivä ja tuli parit kyyneleetki tirautettua ku alettiin puhua mun ja Nikin kotiinlähöstä :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heerranjestas eiks mikä päivä lähet takas suomee sieltä? ja eiks oo vähän hirveetä lähtee taas vaikka varmasti kaipaat jo sun perheen ja suomikavereitten ym luo mut nyt sulla jää toinen perhe sinne, hriveetä myös varmaan niille sun kavereille siel ku ne on tottunu sun kaa päivittäin hengailee ja nyt ne ei enää nää sua... meinaaks mennä sit käymää siel joskus jotain reissui:)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, ens viikon keskiviikkona lähtee lento takas suomeen :( no on ihan hirveetä! ja ku tuntuu että täällä on nyt parin viimesen kuukauden aikana alkanu elämä vaan meneen entistä paremmin niin pitää lähtee. ja no alex just sano mulle et sen ei ois ikinä kannattanu tulla parhaiksi kavereiksi vaihtareitten kanssa et se jää nyt iha yksin ja ei se etes tiiä kenen kans se aikoo hengata :D mutta siis todellakin tuun käymään täällä ku vaan mahdollisuus tulee, toivottavasti mahd pian!