lauantai 2. kesäkuuta 2012

home sweet home

Kuva otettu 01.06.2012 klo 20.37
Täällä sitä ollaan, takas kotona Suomessa. Oikeestaan tulin jo torstaina yheltä päivällä, mut siitä lähtien ollu kavereiden näkemistä ja muutenkin väsyttäny ettei oo tänne jaksanu tulla mitään kirjottelemaan. Hirveen outo fiilis ku pari päivää sitten olin vielä Coloradossa, ja nyt yhtäkkiä taas Oulussa, tuntuu kun ei ois ikinä mihinkään lähtenykkään, täällä on jotenki kaikki ihan ennallaan jotaki pikku muutoksia lukuunottamatta. Tosi ristiriitaset olot muutenki tällä hetkellä, on aivan ihanaa olla kotona ja nähä perhe ja kaikki kaverit mutta tottakai mulla on kauhee ikävä jenkkejä ja mun perhettä ja kavereita siellä. Ja oli ihan uskomatonta nähä kyllä perhettä ja kavereita täällä. Tällä hetkellä suunnittelen kyllä jo millon sitä lähtis käymään visiitillä Coloradossa :D

7 kommenttia:

HENNA kirjoitti...

hah olin iha että mitä ihmettä oot tullu takas ouluun ku menit juttelee sille sun serkulle eilen :-D

Anonyymi kirjoitti...

siis miks rupesit märiseen kun näit että äitis itki? :D rupesko sua ärsyttään se vai häääh

Anonyymi kirjoitti...

saitko muutes kaikki vaatteet yms hyvin suomeen :D? Jos sulla meni painorajat yli, niin miten sitte teit? oliks sulla 2 laukkuu tai laitoitko jotain suomeen postin kautta :)?

nelli kirjoitti...

mulla sama juttu mutten vaa kehannu sanoa sulle mitää! :D

Jenni kirjoitti...

HENNA, haha nii sillee yhtäkkiä takas oulussa :D

Anonyymi, no ei :D onnenkyyneliä tai jotaki, ja mää kai alan märiseen ihan sama kenet nään itkevän. ja itkin mää ku kavereitaki näin perjantaina ekan kerran.

Anonyymi, kaks laukkua otin ja niitten tsekkaukseen meni se 60 dollaria mut ei tullu ylipainoa onneksi :)

nelli, haha nii, siitä vaan ens kerralla, en mää välitä :D

Luna kirjoitti...

Huuhuh ku aika on menny nopeesti :--o! Oon lukenut sun blogia jo jonkun aikaa, en tosin ihan alusta alkaen, mutta kumminkin, ja tää on tosi ihana! Selailen aina sillon tällön kaikki postaukset alusta loppuun :D Omat vaihtohaaveet on päässy ihan valloilleen :--) Mun vanhemmat vaan ei oo kauheen varakkaita, ja mietinkin tässä että mitenkä sä rahotit sun vaihtarivuoden? Kun lueskelin vaan että olit ollu jossaki kielimatkallakin? :--) Olis kyllä ihan unelma päästä vaihtoon jenkkeihin!<3

Jenni kirjoitti...

Luna, voi että kiva kuulla että tykkäät! :) no porukathan tän rahoitti, että oon sen suhteen kyllä tosi onnekas että meidän porukoilla on tähän varaa ollu. ja meidän isä on muutenkin aina tosi kannustava kielten oppimiseen liittyvissä asioissa että ei sitä todellakaan haitannu laittaa rahaa tämmöseen! ite sitten tein kyllä kuukauden kesällä töitä ja keräsin sinne jenkkeihin käyttörahaa. joo olin floridassa kielimatkalla kuukauden sillon 2010 :)
mutta siis jos ihan tosissaan haluat lähtä ja vanhemmilla ei välttämättä varaa koko vuotta rahottaa niin suosittelisin kyllä että koittasit vaikka jonku lions clubin kautta päästä vai mikälie se on jossa ne vois sulle sen koko vuoden rahoittaa, koska se vuosi kyllä todellakin on kokemisen arvonen! :)