maanantai 12. marraskuuta 2012

ruokaa, shoppailua ja talenttia

blogi2.jpg
blogi9
blogi6
blogi3.jpg
blogi5.jpg
blogi7
blogi4.jpg
blogi8
Helsingin reissu oli tosi pikanen mutta kiva tuommonen vähän erikoisempi vklp. Lähettiin aamulla aikasin lentämällä Helsinkiin, menin siis porukoiden kanssa ja käytiin aamulla ensin syömässä ja sitten kiertelemässä kauppoja. Ite en tuhlaillu paljoa yhtään, ostin nuo mustat kengät Zarasta ja sitten tuossa yhdessä kuvassa näkyvän viininpunasen peplumin Mangosta.

Päivällä käytiin syömässä yhessä tosi hyvässä ravintolassa, semmonen ku Juuri, siellä oli luomuruokaa ja oli kyllä älyttömän hyvää! Sen jälkeen lähettiin kattomaan siskoa Talenttiin, minkä takia tää koko Helsingin reissu tehtiinkin. Mun sisko on siis siinä CST X-Nation tanssiryhmässä elikkä pääsivät jatkoon niistä tuomareiden valinnoista :) Talentin jälkeen mentiin hotellille vähän juhlistaan jatkoon pääsyä ja taas kerran syötiin hyvin..

Sunnuntaina olikin sitten isänpäivä ja mentiin yhtien perhetuttujen kanssa isänpäivä brunssille mikä oli kyllä kans aivan sairaan hyvää. Nyt on läski ja turvonnu olo tuon viikonlopun syömisen jälkeen, pitää siis käydä tällä viikolla ahkerasti salilla ;)

5 kommenttia:

monn kirjoitti...

vau siskos talentissa! kuka se on noista? :)

Jenni kirjoitti...

monn, haha joo :) se on tuossa kolmannessa kuvassa tuo ihan keskimmäisin

Lilja kirjoitti...

NAM toi croissantti!!

Anonyymi kirjoitti...

heheeiiii löysit tuon topin! :) t.dida

Jenni kirjoitti...

Lilja, omnom niimpä! nyt tekis mieli :(

Anonyymi, yeeees i did :-)