perjantai 4. tammikuuta 2013

YEAR OF 2012


TAMMIKUU
tammi
Elikkäs tässä vaiheessa olin vielä Jenkeissä (mikä on muuten ihan hullua ajatella että siitä on jo vuosi), vietettiin uusivuosi kavereiden kanssa, koripallokausi oli vielä meneillään eli tuli reenailtua ja käytyä peleissä paljon, käytiin vuosikirja-ryhmän kanssa myymässä mainoksia Sterlingissä ja meillä oli Winter Formal tanssiaiset.

HELMIKUU
helmi
Käytiin kattomassa muutamat korispelit, toinen Sterlingissä ja toinen Denverissä meijän korisryhmän kanssa. Sillon käytiin myös shoppaileen ja tehtiin Nikin kans ostoksia Hawaiia varten! Tässä kuussa myös muutettiin hostperheen kanssa uuteen taloon, käytiin Alexin kanssa ratsastelemassa ja kuun lopussa käytiin Nikin ja Rachelin kanssa kolmestaan seikkailemassa Denverissä, oli hauskaa vaikka eksyttiin sinne isoon kaupunkiin ja jouduttiin pyytämään apua useampaankin kertaan :D

MAALISKUU
maalis
Ehottomasti tämän vuoden parhaita kuukausia, tapahtu niin paljon kaikkea kivaa ja mun koti Amerikassa alko tuntumaan vaan entistä enemmän kodilta ja viihdyin ihan älyttömän hyvin. Coloradoon iski yhtäkkiä kesä ja hilluttii shortsit ja topit päällä, meillä oli Spring Break ja käytiin Rocky Mountainseilla laskemassa, pidettiin kavereiden kanssa photoshootit, biletettiin, vietettiin viikonloppu Fort Collinsissa hostperheen kanssa ja pääsin käymään pitkästä aikaa saunassa ja kuun lopussa lähdettiin Nikin kanssa kauan odotetulle Hawaiin reissulle!

HUHTIKUU
huhti
Haha okei, huhtikuukin oli ihan huippu.. Ensimmäinen viikko siitä kulu Hawaiilla mikä oli kyllä elämäni parhaimpia ulkomaanreissuja, hengailtiin paljon kavereiden kanssa, käytiin koulun kanssa kattomassa joku teatteri esitys Denverissä, käytiin tyttöjen kanssa useempaan otteeseen syömässä kiinalaisessa mikä on Jenkeissä ehkä maailman parasta koska niitä löytyy joka kulmalta ja melkeempä kaikki paikat missä kävin oli hyviä, valmisteltiin Promia, meillä oli koulukuvauksia ja kuun lopussa oli Prom mikä oli kyllä melko unohtumaton ilta :)

TOUKOKUU
touko
Voi että toukokuukin oli ihan mahtava, tapahtu niin paljon kaikkea! Tehtiin kavereiden kanssa reissu Sterlingiin ja käytiin leffassa syömässä ja shoppailemassa, pidettiin hostsiskojen ja vielä kavereiden kanssa erikseen photoshootit, käytiin syömässä ulkona useaan otteeseen, oli kahen eri koulun Graduation juhlat ja niiden afterbileet, pidettiin mulle ja Nikille läksiäiset, meillä oli Track and Field day ja muuten vaan hengailtiin paljon kavereiden kanssa. Sanoin hyvästit mun parhaille kavereille ja hostperheelle mikä oli ihan hirveetä :(

KESÄKUU
kesä
Pitäs jo lopettaa tää hehkutus mutta oli kesäkuukin kyllä huippu :D Saavuin takasin Suomeen 10 kuukauden jälkeen ja oli ihanaa nähdä kavereita ja perhettä, käytiin Jennin ylppäreissä, käytiin Tampereella show-kisoja kattomassa ja Särkänniemessä, tehtiin tyttöjen kans reissu Powerparkkiin Alahärmään, kävin ekkaa kertaa baarissa (:D), oli Oulun Katutanssit, alotin kesätyöt ja Juhannuskin vietettiin hyvissä merkeissä!

HEINÄKUU
heinä
Pidettiin Kaisan luona saunailta, tuli käytyä biitsillä pariin otteeseen, Paapilla oli synttäribileet ja tehtiin Ainon, Hennan ja Roosan kanssa roadtrippi tuonne etelään päin.

ELOKUU
elo
Tehtiin Roosan ja Hennan kanssa mökkireissu Roosan mökille vielä kesäloman lopuksi ja oli kyllä ihanan rentouttavaa, koulut alko, Weekend Festival Roosan ja Kaisan kanssa ja tuli juhlittua monen kaverin täysi-ikäisyyttä!

SYYSKUU
syys

LOKAKUU
En tiiä yhtään mitä oon lokakuussa tehny koska tältä kuulta ei oo yhtään kuvaa eikä postausta :D Ei oo vissiin ainakaan kummempia tapahtunu..

MARRASKUU
marras
Käytiin Lauran kanssa Kemissä moikkaamassa kavereita, Helsingissä kävästiin ja siskoa kannustettiin Talentissa :)

JOULUKUU
joulu
Vietettiin tyttöjeniltaa Kaisalla Lotan kanssa, Joulu vietettiin Oulussa mummolassa ja Uusivuosi meni Rukalla tyttöjen kanssa!

On ollu ihan älyttömän huippu vuosi ja innolla ootan mitä 2013 tuo tullessaan!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus! :)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, voi paljon kiitoksia :-)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, aivan ihania kuvia sulla täällä! Millä ohjelmalla muokkaat niitä? :)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, kiitos paljon! muokkaan iPhotolla mikä on tässä Mac Bookissa + joskus netissä erilaisilla ohjelmilla :)