sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

italia, toscana (2)

ap

ah
am
al
at
ay
ax
aaa
aä
as
aa
aö

Toscanassa oli kyllä aivan ihanaa, oltiin aina aamupäivisin meidän altaalla ottamassa aurinkoa ja uimassa ja sitten yleensä iltapäivästä lähettiin johonki lähellä oleviin kaupunkeihin kiertelemään nähtävyyksiä ja kaupunkia, shoppailemaan ja syömään, ja yks päivä käytiin myös semmosessa Outlet Villagessa joka oli ihan kiva paikka, mutta siellä ei ollu kauheesti mitään kovin hyviä kauppoja. Adidaksen liikkeestä tuli kuitenki ostettua t-paita ja kassi.

Iltasin syötiin siellä meidän huvilalla tai sitten käytiin siinä meijän pikku käpykylässä tai siinä lähellä olevassa Montepulcianon kylässä syömässä. Syömisen jälkeen pelattiin aina korttia serkkujen kanssa ja käytiin yöuinnilla, ja join muuten kokista ihan koko ajan!

af
ae
ag
ac
ad
ab
ao
ayy
ai
aj
av
au
ar
ak

Yks ilta meillä oli ihan oma private kokki siellä meidän huvilalla ku juhlittiin meijän isän ja mummun synttäreitä! Se teki meille alkuruuan, 2 pääruokaa ja jälkiruuan ja oli kyllä ihan sairaan hyvää! Ja meitähän oli tuolla reissulla mukana koko iskän puolen suku, mummu, kummatki serkut ja meijän perhe!

Oltiin Toscanassa siis sen viikon verran ja ajeltiin lauantaina takasin Roomaan ja sillon shoppailtiin sitten ihan kunnolla ja siellä oli kyllä tosi kivoja kauppoja! Rahat vaan loppu kesken.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihan mahtava blogi, just love it:-) osaatko selittää miten noi kuvat saa semmoseks että niitä ei pysty klikkaamaan? oot ihana!

Roosa kirjoitti...

ihana teijä isukki tuolla D:D:D:D:D olin tänään kirkossa ja joku birgitta oli menny naimisii

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, aws kiitos paljon, piristit mun päivää! :) apua mitenhän selittäisin, mutta ku esim. kopioit flickristä sen kuvan html-osotteen niin otat sieltä alku ja loppupäästä reunoilta pois ne <> nuitten merkkien sisällä olevat jutut. koitin laittaa tähän esimerkin jostain kuvasta mutta tää ei hyväksy mun html-koodia tms :--D mutta paremmin en osaa selittää, toivottavasti pääsit etes oikeille jälille!

Roosa, haha niimpä :--dD joo tiiäkkö määki löysin yhen birgitan.....

HElli kirjoitti...

ihania kuvia!:)

Jenni kirjoitti...

HElli, kiitos=)

Lalalaura kirjoitti...

eikä kuinka ihanan näköstä! Italia on ihana maa <3 ja varmaaan toi on vettä tossa yhessä kuvassa, sika vaaleeta :D

Jenni kirjoitti...

Lalalaura, nii onki, ja siellä on vaikka mitä paikkoja mitä haluaisin koluta läpi! ja joo on vettä, nuo oli jotaki kuumia lähteitä joissa piti muka pystyä uimaan meijän äitin opaskirjan mukaan mutta ei pahemmin houkutellu ku siellä uiskenteli käärme :-D