tiistai 20. syyskuuta 2011

send me away with the words of a love song

Olipa kiva vklp! Perjantaina käytiin leffassa ja samana iltana syömässä Nikin, Alexin, Jorgen ja Zachin kanssa. Käytiin kattoon se ihme apina leffa, oli aika tylsä, ja meni vähän yli siinä vaiheessa ku ne apinat alko puhumaan. Lauantaina oli tarkotus lähtä käymään Sterlingissä vähän shoppailemassa mutta Alexin hevonen jou'uttiin lopettamaan ja sen päivän suunnitelmat meni ihan uusiksi. Käytiin Subwayssa syömässä, hengailtiin Sierran luona, käytiin ajelemassa ja Alexin kaverin luona ku se anto sen vanhoja vaatteita pois. Määki sain farkkushortsit ja perus t-paidan, jee! Sunnuntaina lähettiin sitten käymään Sterlingissä, löysin korkkarit homecomingeja varten, vielä pitää ite mekko löytää..
Sunnuntaina iltapäivästä tulin sitten takas kotiin ja kävin lenkillä! Tuntu niiin hyvältä urheilla pitkään pitkään aikaan. Tänään oon vaan löhöilly kotona ja illalla olin kattomassa Torin lentopallo pelin. Huomenna sitten taas kouluun!
vklp

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä sun kaverin roosan blogille on tapahtunu?

Tascha kirjoitti...

lovely pictures!
are you having an exchange year in america?

Anonyymi kirjoitti...

miks roosa on lopettanu sen blogin :((((

AINO kirjoitti...

eikä ihana jennnii !! mikä homecoming?

Jenni kirjoitti...

Anonyymit, Roosa on piilottanu sen blogin ja älkää kysykö multa miks..

Tascha, thanks! yes i am, in colorado :)

AINO, itse oleet! hmm en osaa selittää :-D meillä on viikon ajan semmosia teemapukeutumis päiviä ja perjantaina on jalkapallopeli ja homecoming tanssiaiset.. :D

Anonyymi kirjoitti...

minkä järjestön kautta olet vaihto-oppilaana?

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, exploriuksen :)

Anonyymi kirjoitti...

ps. anonyymit; http://6minovertime.blogspot.com/