maanantai 5. syyskuuta 2011

weekend

Onpa tapahtunu paljo viikonlopun aikana. Perjantaina lähin aikasemmin koulusta ku lähettiin hakemaan uus vaihtari lentokentältä tänne meijän alueelle. Nikola on ollu meijän luona tämän viikonlopun ku sen oikee isäntäperhe ei voinu ottaa sitä vielä täksi viikonlopuksi, mutta tänään käydään viemässä se sen oikeen perheen luokse. Se tulee samaan kouluun ku mää, mikä on musta ainaki ihan hyvä juttu että täällä on toinenki vaihtari.

f6
f7
f8

Lauantaina täällä alko Harvest Fest, se oli tuommonen ihme länkkäri tapahtuma ja niillä oli siellä kunnon paraatit ja jotaki länkkärijuttuja. Ei katottu ku se paraati ja lähettiin sitten tohon läheiselle järvelle leireilemään. Nuilla on semmonen jäätävän kokonen asuntoauto, vene, vesiskootteri ja kaikki maholliset vesilelut :-D Oli ihan huippua ajaa vesiskootterilla, vielä on vesihiihto kokeilematta!

ff4
f9
f15
f13
f16
f1
f2
f17
f14
f11
f12

Lauantai iltana lähettiin vielä käymään tuolla Harvest Festissä ku siellä oli kaikki muut nuoret ryyppäämässä, oltiin vähä kaikkien kans ja oli kiva nähä uusia ihmisiä. Eilen oltiin taas tuolla järvellä ja illalla käytiin kattomassa jotaki possun jahtaus kisaa? :D Ei siinä, oli ainaki hauskaa katottavaa ku ihmiset lenteli naamat eellä mutaan ja yritti vuorotellen napata possuja.

ff
ff2
ff3

4 kommenttia:

Judith kirjoitti...

really nice pictures :)
i have one question and i hope you will answer :o why can't wee see the blog of your friend (6minutesovertime) anymore ? :o

Anonyymi kirjoitti...

OÖÄ mitääää missä 6MOTroosan blogi? :(((

Anonyymi kirjoitti...

MISSÄ ROOSAN BLOGI:OOO

Roosa kirjoitti...

kivoja kuvia, varsinki tää vimppa :D