maanantai 17. lokakuuta 2011

homecoming week

Moikka pitkästä aikaa! Oon laiskistunu ihan hirveesti tän blogin suhteen, mutta en halua kuitenkaan lopullisesti bloggailua lopettaa niin postailen aina sillon tällön ku siltä tuntuu. Kuvien ottamiseenkaan en jaksa täällä yhtään panostaa, otan lähes kaikki mun kuvat automaatilla.
Mutta siis, viime viikko oli homecoming viikko, eli joka päivä jotain teemapukeutumispäiviä ja ei hirveesti normikoulua tai läksyjä, pelailtiin salissa aina joka päivä jotain pelejä ja katottiin yks päivä jotain leffaaki.  Meillä oli teemapäivinä color war, twin/triplet day, crazy day ja spirit day. Torstai iltana oli bonfire, jossa saatiin ilmasta ruokaa, sytytettiin semmonen juhannuskokon tapanen juttu ja pelailtiin jotaki pelejä urheilukentällä. Perjantaina oli sitten normaalia lyhyempi päivä ja meillä oli Julesburgissa semmonen paraati, jonka jälkeen oli lentopallo- ja futispeli ja illalla viikon kruunas homecoming tanssiaiset.
Mut äänestettiin kolmanneksi kuningatar ehdokkaaksi koska ne tarvi yhden lisää, mun piti sitten siellä paraatissa vilkutella kaikille autosta ja sitten jalkapallo pelin puolessa välissä oli semmonen pikku "seremonia" jossa ne esitteli kuningattaret ja kuninkaat ja julisti voittajat. Stressasin ihan turhaan koko jutusta, koska se ei ollu kyllä läheskään niin vaikee juttu mitä kuvittelin :D

IMG_9883
IMG_9850
IMG_9911
IMG_9865
IMG_9882
IMG_9906
IMG_9992_2
IMG_9930
IMG_9880
IMG_9943
IMG_9991

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jee postaus! tosi nättinä sinä taas. :-)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, haha kiitos :--)