sunnuntai 30. lokakuuta 2011

volleyball districts

Perjantaina käytiin syömässä aamupalaa Mäkkärissä ja ajeltiin aikasin Sterlingiin yhelle yliopistolle jossa ne lentopallo pelit oli. Oli muuten sairaan siisti college määki haluan sitten joskus, mutta nooo aina saa haluta.. Kateltiin siinä muutamat pelit ja käytiin kiinalaisessa syömässä ja JC Penneyssä kuluttaan aikaa, ostin sukkia ja alusvaatteita, jeij :D Sitten oli vielä muutamat pelit jälellä ja niitten jälkeen autettiin ottaan ne lentopalloverkot sun muut pois ja ajeltiin takas kotiin. Sterlingissä niillä oli jo lunta mutta me ei olla saatu vielä kunnon lunta. Yks päivä sato räntää mutta se suli saman tien ku sato maahan.
Nyt lähen suihkuun ku Alex tulee hakemaan mut parin tunnin päästä leffaan, en etes tiiä mitä ollaan menossa kattoon mut eipä sillä niin väliä.

v1
v3
v7
IMG_0325
v5
v6
IMG_0331
v4
v8
v10
v2
v9

6 kommenttia:

Tascha kirjoitti...

There is already snow?! Wow!
So funny seeing the Euro note :D
how long are you staying in the US?

Anonyymi kirjoitti...

mulla olis postausidea! :) olis kiva kuulla mitä sun kaverit sielä on mieltä suomalaisista/suomesta tai mitä ne ylipäätään tietää suomesta :D ku usein ajatellaan että täälä on kylmä jne. :D

ssalla kirjoitti...

Typerä kysymys, mutta oon aina miettiny että miten amerikkalaisten hampaat on aina niin valkoset ja naamakin on ihan täydellinen ilman mitään finnejä tai muita epäpuhtauksia, vaikka söiskin paljon roskaruokaa :D Onks hampaidenvalkasu oikeesti jotain super normaalia siellä vai mitämitä?

Jenni kirjoitti...

Tascha, yes there is, haha so weird that even in finland it hasn't snowed yet! feels like home when i see the euro note! :D in total 10 months, so i got 7 left now :)

Anonyymi, mää oon huono kirjottaan tälläsista aiheista, mut voisin kirjottaa jonku normi postauksen yhteydessä jonku verran! kiitos ehotuksesta :)

ssalla, haha oon miettiny just samaa, ja ne on muutenki ihan täydelliset, ei pelkästään valkoset! en tiiä valkaseeko nuo hampaita, mutta täällä kaikilla melkeen on tai on ollu hammasrauat, että se selittää ainaki nuo täydellisen suorat hammasrivistöt :D mut en tuosta ihosta tiiä, täällä ainaki monilla on epäpuhtauksia ihossa.

Anonyymi kirjoitti...

hei miten saat sun hiukset noin suoriksi! ois iha kiva tietää niin voisitko kertoo siitä vähän?=)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, pelkän suoristimen avulla, mulla on remingtonin suoristusrauta ja toimii ihan sairaan hyvin! kiharoidenki teko onnistuu helposti :)