tiistai 13. joulukuuta 2011

merry (early) christmas for me!

IMG_1509
IMG_1507
IMG_1506
IMG_1505
Tulin just korisreeneistä ja kotona ootti kiva yllätys: porukoilta oli tullu paketti Suomesta ja oli kyllä ihana yllätys ku ei ollu mitään hajua että se ois nyt jo täällä! Sisältä löyty joululahjat hostperheelle, salmiakkia, mummulta ja papalta rahaa ja suklaata, lehtiä, uudet dr. denimit, hajuvesi ja suklaata pikkusiskolta ja koko perheeltä joku iso Stockmannilta ostettu paketti! Mulla ei oo mitään hajua mikä se on enkä kyllä malta oottaa että pääsen avaamaan sen!

3 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

ihanaa, demi ja suklaata ♥ :)

Anna Regine i Chicago 11/12 kirjoitti...

It's going great!! It's so crazy to think about the fact that we're almost half way already..! The time is going by too quickly for me.. How are you!? Any homesickness? We have to do a reuinion somehow when we get back. Miss you a lot too! I hope everything is going awesome for you.

Jenni kirjoitti...

Roosa, niimpä ♥ :---)

Anna, that's good to hear! i know right, i can't believe it's almost 2012.. i'm pretty good and i'm excited for christmas break, i just wanna relax :D i'm not homesick that much, or of course i miss my friends and family especially now when it's christmas time, but it's not that bad.. :) and ya we totally need to do that!