tiistai 27. joulukuuta 2011

normipäivä in da america

IMG_0881IMG_0885
bussi2IMG_1550
Aamu Herään joka aamu kuuelta, mutta yleensä painan torkkua siihen puoli seittemään asti ja sitten nopsaa syön jotaki ja heitän vaan jotain kampetta päälle. Täällä ei jotenki yhtään jaksa panostaa pukeutumiseen, eikä kukaan muukaan oikeestaan täällä panosta koulussa pukeutumiseen. Mun host-äiti vie mut joka aamu bussipysäkille ja siitä sitten joku 7 minuuttia koululle. Koulu alkaa siis tarkalleen 7.40..

IMG_0731IMG_0569
IMG_0584IMG_8575
Koulu Meillä on siis 8 eri tuntia päivässä, eka tunti on ICAP joka kestää puoli tuntia ja siellä voi tehä läksyjä tms. mitä haluaa. Seuraavina aineina mulla on biology, american history, aid (opettajan avustaja tms.) ja spanish, joitten jälkeen on lounas. Mun host-äiti sai mulle lounaan ilmaseksi, ja hyvä niin ei tarvi maksaa siitä. Tykkään kouluruuasta tosi paljon mutta se on niin lihottavaa että huhhuh, ikävä suomalaista kouluruokaa. Lounastauko kestää puoli tuntia ja sitten mulla on yearbook, computer, p.e. ja art. Vihaan meijän kirjoja, ne on ihan järkyttäviä tiiliskiviä, mutta eipä mun oo tarvinnukkaan nuita raahata kotiin varmaan kolmeen kuukauteen. Koulupäivät menee ihan sairaan nopeeta ja tunnit on melko lyhyitä. Oon kuullu että meijän koulu on vielä jotenki erityisen helppo, mut hyvä vaan niin ei tarvii minkään koulun takia ressata. Pelaillaan tosi monesti jotaki pelejä, ollaan facebookissa, opettajat soittaa musiikkia ja karkkiaki saahaan varmaan joka toinen päivä :-D Mun lempiaine näistä on varmaanki espanja ja mulla onki siitä A+.

383773_320342311328305_100000576156043_1150528_1691532324_n378869_320331744662695_100000576156043_1150504_142854290_n
Koristreenit ja loppupäivä Mulla on koristreenit joka päivä koulun jälkeen maanantaista torstaihin, yleensä kestää sen kaks tuntia ja sitten meen suoraa tietä kotiin ja syömään. Läksyjä mulle ei tuu oikeestaan koskaan tai sitten ehin tehä ne jo koulussa, joten ku kotiin tuun niin syön, käyn suihkussa, katon vähä telkkaria ja sitten se alkaaki olla niin myöhä et meen nukkuun.

Tämmösellä peruskaavalla mun normipäivät täällä kuuluu, ei nyt voi sanoa et joka päivä menis näin, mut yleensä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mites viikonloput menee;;-)??

Anonyymi kirjoitti...

mitä te sitten niinkun saatte lounaaks jos se lihottaa? :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus! Sain vihdoin jonkinnäkösen realistisen kuvan millasta siellä oikeesti on! :)

henna kirjoitti...

miten jaksat herää joka aamu noin aikasin? :--D

GlamorousGirl kirjoitti...

Nice post! Merry Christmas!

http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, no naa vaihtelee tosi paljon :D nyt ku koriskausi on alkanu niin on perjantaisin ja lauantaisin pelit, lauantaina on yleensa pelien jalkeen semmonen ku brinner yhen tommyn kampilla, se on aamupala illallisen aikaan :D meita on siella aina tyttojen ja poikien korisjoukkueet.. no ja sitten tulee kaytya leffassa ja syomassa ulkona aika paljon. ja yleensa mulla on sunnuntait semmosia etta haluun vaan olla kotona ku se on ainoo paiva ku ei tarvi raahautua mihinkaan!

Anonyymi, meilla on usein pitsaa, hampurilaisia, jalkiruokia jne.. ja vaikka oiski semmosta "normiruokaa" niin aina siita on jollain tapaa tehty epaterveellista :D mut ei voi kylla pelkastaan kouluruokaa syyttaa, taalla tulee vaan kaytya niin usein pikaruokapaikoissa!

Anonyymi, kiva etta tykkasit :)

henna, oon kuule miettiny ihan samaa enka tiia vastausta :D kaippa siihen on vaan tottunu

GlamorousGirl, thanks! merry christmas for u too :)

Frans kirjoitti...

Ööö anteeks mitä ikävä Osykin shitruokaa?! Ei kannata haikailla sen perään! :D

Jenni kirjoitti...

Frans, oikeesti söisin sitä mieluummin ihan vaan sen takia että se on terveellisempää! tietäsit kuin paljo oon lihonu.. se ei ehkä näy niin paljo mutta tuntuu!!! :D