lauantai 24. joulukuuta 2011

put your big girl panties on and just deal with it

Tänään tosiaan joskus yhen aikaan lähettiin heittään Tori lentokentälle, käytiin Mäkissä syömässä ja tehtiin pientä shoppausta lentokentällä. Ostin Body Shopista tommosen meikkisiveltimen ja tuon vartalorasvan sain ilmaseksi siinä mukana!
IMG_1590
IMG_1587

Tarkotushan oli mennä tänään johonkin shoppaileen isommin mutta päästiin lähteen lentokentältä vasta kuuelta niin päätettiin että mennään joulun jälkeen shoppaileen kun on alet ja me vietetäänki joulua vasta 28 päivä kun tytöt pääsee tänne niin ei ookkaan niin mikään kiire jouluostoksille vielä! Käytiin kuitenki parissa kaupassa ja ite ostin ison kasan kosmetiikkaa :-D
IMG_1614
IMG_1612
IMG_1619
IMG_1606

5 kommenttia:

Carita kirjoitti...

jahaskaskas, se on ostanu meikäläisen hajuvettä! :D

Jenni kirjoitti...

Carita, mää niin arvasin että tuut sanomaan ja siks meinasinki kirjottaa tohon ite postaukseen että carita älä tuu sitten valittaan :D:D:D

Carita kirjoitti...

:D:D Laura oikeestaan pisti facebookissa että OOKKO NÄHNY MINKÄ HAJUVEDEN JENNI ON OSTANU? , sitte tulin kattomaan ku en ollu vielä lukenu tätä :DD paljo muuten makso se? ostitko mullekki pullon? ;););)

Jenni kirjoitti...

Carita, haha sanoko :D:D pitiha se arvata, eiko se itekki ostanu sita? :D makso 40 dollaria! en ostanu, voin ostaa sitte ku tuun takasi ;)

Carda kirjoitti...

joo osti se itekki :D muistakko joskus en muista kuka sano että tää tuoksuu ihan ice breakersilta ja sitte kaikki oli että niin tuoksuuki!! :DDd ja ostappa sitte ku tuut takasi ;)
mää eilen muistin mun käyttäjätunnuksen tänne ja nyt yhtäkkiä en muista millää sitä? :o