maanantai 30. tammikuuta 2012

new hair color

Oli taas aika koripallo-täyteinen viikonloppu. Perjantaina ja lauantaina oli pelit ja lauantaina mentiin pelien jälkeen Tommyn luokse isolla porukalla. Tehtiin pannukakkuja ja katottiin Paranormal Activity 3. En oo ikinä aijemmin nähny nuita leffoja ja eikä kyllä ton jälkeen tee mieli kattoa enempää, oli tylsä eikä mua pelota tuommoset paranormaalit jutut ollenkaan :D Värjäiltiin vihdoin nuo mun hiuksetki siellä ja tykkään kyllä lopputuloksesta. Tämmönen tummanruskee mitä halusinki :) La-su yön olin Alexin luona ja tänään tulin kotiin, saatiin Tanan kanssa vihdoinki purettua meijän joulukuusi joka ei kestänykkään varmaan ku 2 tuntia... Tällä hetkellä tuntuu olo vähän sairaalta, toivottavasti tää menee vaan nopeeta ohi! Haha ja tajusin tänään että enään tasan 2 kuukautta että oon 18, can't believe thaaaat.
IMG_2029
IMG_2060
IMG_2032
IMG_2030
IMG_2042
IMG_2027
IMG_2047

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pakko sanoo et unohan aina et oot maailman toisella puolella:-D vaikutat niiiiiin onnelliselt siellä, tai siis näist postauksist saa sellasen kuvan et ihanku oisit asunu siellä aina:-)

Anonyymi kirjoitti...

mikä fontti sulla on?

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, haha ihan tosi? kyllä mää onnellinen oon mutta en ois uskonu et se välittyis nuinki hyvin :D

Anonyymi, tahoma :)

Katri kirjoitti...

Ah, miten hyvältä näyttää toi keksi! :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Hei haluisin kysyä muutamia juttuja ku oon ite lähdössä vaihtoon myös jenkkeihin :)

Niin elikkäs miten otitko oman tietokoneen mukaan? Miten siellä oli netti, pitikö itse ostaa joku mokkulan tapainen?

Entäs kännykkä? Oon kuullu et monet on ostanu sieltä jonku prepaid jutun että voi siellä amerikassa kavereitten kans tekstata ym. Nii miten sulla oli :)

Ja sitte vielä että siellähän on eri pistorasia systeemi ku täällä nii ostitko jo Suomesta jonku "välikappaleen" että sait ladattua puhelimen ja muut :)

Kiiiitos jos pystyt vastaan auttais hirmu paljon :)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi,
Joo otin oman koneen mukaan koska se kyllä tulee todellakin tarpeen ja on kiva saada siirreltyä kuvia koneelle jne. Ei tarvinu ostaa mokkulaa, koska perheellä oli kyllä langaton nettiyhteys.

Joo ostin sieltä semmosen puhelin ku TracPhone, se on just tuommosen prepaid puhelimen tyyppinen eli siihen ostetaan vaan minuutteja. Ite puhelin oli tosi halpa, oisko ollu joku 40 dollaria.

Joo ostettiin tää "välikappale", eli adapteri, tai oikeestaan meiltä jo kotoa löyty se valmiiksi. Mää kyllä hankkisin etukäteen ennen reissuun lähtöä koska ei voi tietää millon pääsee siellä ostoksia seuraavan kerran tekemään!

Ja paljon tsemppiä sun vaihtovuodelle, piä hauskaa ja ota kaikki mahollinen irti siitä! Kumpa pääsis itekki taas lähtemään.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Varmasti otan :)