maanantai 2. tammikuuta 2012

UV 2012

Mun uusivuosi täällä kääntyki siis melko rauhalliseks, niinku arvelinki. Meillä oli tarkotus mennä yhtiin pippaloihin vähän kauemmas täältä missä me asutaan, mut suunnitelmat sitten kusahti. Käytiin sitten Tommyn luona moikkaamassa ihmisiä ku siellä oli paljon porukkaa, ajeltiin ympäriinsä ja käytiin yöllä syömässä jossain huoltoasemalla :-D Mutta oli ihana nähä Alexia ja Nikiä pitkään aikaan, on kai siitä joku reilu viikko ku viimeksi nähtiin!

On jotenki ihana tunne että on uusi vuosi ja voi tavallaan alottaa kaiken uudelleen. Vaikka en oo vielä ihan tottunu ajatukseen että on jo 2012, aika menee liian nopeeta. Empä tehny mitään kummempia uudenvuoden lupauksia, paitsi että oon jo aijemmin päättäny että hankin salikortin ku pääsen Suomeen ja koitan päästä eroon jenkkikiloista :D Ja rahaakin vois yrittää käyttää viisaammin..
IMG_1681
IMG_1669
IMG_1695

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla ikävä roosaa?

Anonyymi kirjoitti...

aioksää jatkaa korista suomessa? =)

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, on ♥

Anonyymi, empä usko :-D tanssitunneille takasi!

Anonyymi kirjoitti...

juoko nuoret siellä paljon? :D Ootko ite käyny sellasissa pippaloissa siellä ? :D Ku jos vaihtovuoden aikana jää kiinni juomisesta ja se sun perhe kertois vaikka sille aluevalvojalle, nii joutuuko siitä siis sitte takas Suomeen? :OO Kuin helppo siellä on "lähteä" kotoa ja mennä käymään jossain pirskeissä mitä esim sun koulu kamut järkkää/ jos järkkää :DD Aattelin vaan, että onko se sun perhe tietonen siitä, missä on pirskeet ja minne meet jne :DD Sori kauhee jättikyssäri :P

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, no ei mun mielestä juo, ainakaan läheskään niin paljo mitä suomalaiset nuoret juo :D oon mää pareissa pippaloissa käyny. niin ja siis jos juo niin kyllä siitä joutuu suomeen takas lähteen.. ja tuo kotoa lähteminen riippuu ihan perheestä, mut mun hostäiti on kyllä tosi rento ja antaa mun mennä kuhan se tietää missä meen :)