sunnuntai 5. helmikuuta 2012

4 day weekend

p9
p1
Päästiin täällä puolella maapalloa alotteleen viikonloppu jo päivää aijemmin ku täällä oli snowday. Eli lunta sato "niin paljo" ettei voitu kouluun mennä. Kallan ja Mason tuli sitten hakemaan mut ja mun hostsiskon ja oli tarkotus kokoontua isolla porukalla ja mennä "sledding" (on muuten ärsyttävää yrittää yhistää englantia ja suomea :D) mut sain sitte Nikiltä viestin "We crashed!!" joten ajeltiin niitten kämpille ja ne oli joutunu aika pahaanki kolariin. Kummatki oli ihan kunnossa pieniä pintanaarmuja lukuun ottamatta mutta Alexin auto oli ihan lytyssä.
p11
p3
p8
p10
p7
Siinä sitten vähän aikaa hengailtiin Alexin kämpillä ja lähettiin sitten Chasen isovanhempien maatilalle missä pojat sitten teki tuota sleddingiä ja me mentiin tyttöjen kanssa paapimaan lehmävauvaa joka oli syntyny sinä aamuna. Annettiin Beckin kanssa sille nimeksi Benni (Becki+Jenni=Benni) :D Meitä oli siellä minä, Becki, Rachel, Ben, Makayla, Tana, Chase, Mason, Kallan ja Kristian. Illalla mentiin sitten vielä Kallanin luokse kattoon leffaa.
p12
p4
Tänä viikonloppuna ei sitten korispelejäkään ollu ton lumen tulemisen takia. Paitsi tänään ois ollu, mut meillä on täällä pakkaukset käynnissä nii en sitten menny. Mun hostäiti joutuu muuttamaan tästä kämpästä viikon sisään ja muutetaan Julesburgiin semmoseen 2 henkilön asuntoon. Tulee olemaan varmasti ihan tosi ahdasta ku meitä on siis yhteensä 4 menossa sinne asumaan, mutta pitää vaan koittaa mahtua! Oon muuten ihan tosi innoissaan että muutetaan Julesburgiin koska kaikki kaverit asuu siellä ja sieltä löytyy jopa leffateatteria, kahvilaa, muutamia kauppoja, ruokakauppaa..
p5
p6
Perjantaina mulla ei ollu kameraa messissä niin ei oikein tullu otettua kuvia mut tänään sitten vähä enemmänki. Käytiin aamupalalla tuossa yhessä läheisessä ravintolassa ja lähettiin sitten Julesburgissa käymään ruokakaupassa ja mummulassa ja tultiin sitten tänne takas ja alettiin pakkaileen porukalla.
Sunnuntai ja maanantai vielä vapaata ennen kouluviikon alkamista, menee luultavasti pakkaamiseen nuo pari päivää.. Blaohdjbdsj en halua, voispa tän talon vaan siirtää Julesburgiin ja thäts iiit.

2 kommenttia:

Ella. kirjoitti...

Hahaahah toi on niin hauskan kuulosta, "snowday"! Varmaa iha jees, suomessa sama vaikka -40 pakkasta ja lunta puolmetriä kahessa tunnissa nii kyllä kouluun on mentävä :DDD

Jenni kirjoitti...

ella, haha no niimpä :D tää on iha naurettavaa, mut siis hyvä asiahan tää kuitenki on :D