lauantai 18. helmikuuta 2012

hoopin' for hope!

IMG_2329_2_3
IMG_2315
IMG_2332
Tänään oli mun vika korispeli ja ihan tosi hyvät fiilikset jäi koko pelistä koska pelasin jopa ihan hyvin ja sain pelatakki vähä enemmän mitä normisti! Poikien peli oli ihan sairaan jännä ja ei voi etes sanoin kuvailla sitä pelin tunnelmaa, se on vaan jotaki niin eriä täällä Jenkeissä mitä se on Suomessa monestikin.. Vitsi ku mulla ois kamera jolla vois kuvata niin sais laitettua videoitaki tänne.
Mut ei mulla sen erikoisempia tälläkään kertaa, huomenna taas pelireissu mut meillä on vaan Varsity peli eli ite en tuu pelaamaan mut toimin sitte penkin lämmittäjänä :D Tänään oli muuten aijemmin joskus aamupäivästä kauhee masis ku kaikilla kavereilla siellä Suomessa ollu vanhat tänään ja wäää kumpa vaan vois viikonlopuksi matkustaa sinne Suomeen :-D

3 kommenttia:

Ninna kirjoitti...

ooi, vähä söpö toi vika :-)

Anonyymi kirjoitti...

siis eiks sulla menny alussa sen sun host-perheen kanssa kovin hyvin? miks ei? :O mut hyvä jos nyt menee paremmi :):)

Jenni kirjoitti...

Ninna, kiitos :)

Anonyymi, no siis, meni sillain hyvin että perusasiat oli tosi hyvin jne., ei vaan hirveesti käyty missään ja ei toisen hostsiskon kans oikeen tultu juttuun ku se ei asunu kotona ja kävi vaan aina viikonloppusin ja se ei ekaksi tykänny musta ku tultiin sen mun pienemmän siskon kanssa niin hyvin toimeen. mut nyt se on muuttanu tänne kans asumaan ja tullaan tosi hyvin toimeen ja muutenki oon tullu paljon läheisemmäksi kaikken perheen jäsenten kanssa :) eli joo, menee paremmin!