perjantai 9. maaliskuuta 2012

ROCKY MOUNTAINS

IMG_2465
Mitä helvettiä, en tienny että pystyt polttamaan silmätki. Mutta mun tuurilla näinki voi käydä, no ehkä asiaan vaikutti myös se että Rocky Mountainsit on niin korkeella ja en pitäny laseja päässä koko ekana laskettelupäivänä. Oliki sitte yhtä helvettiä laskea toka päivä ku hyvä ku näki mitään ku silmät vuosi _koko_ päivän ja oli punasena.
Mut joo, lauantaina lähdettiin aamulla ajeleen tän pariskunnan kans kohti Denveriä ja haettiin Zac sen kaverilta ja jatkettiin matkaa vuorille. Niki ei pystynykkään tuleen ku se on korisjoukkueen manageri ja niillä oli peli niin meitä oli sitten vaan neljä menossa. Lauantaina ku päästiin sinne mentiin Vailiin käppäileen ja syömään lounasta. Löydettiin semmonen kauppa ku Swedish Store ja sieltä löyty kaikkia Suomalaisiaki juttuja ja oli pakko ostaa Turkin Pippureita, vaikka oli ehkä hieman ylihinnotellut 9 dollaria... Sitte käytii muutamissa Outlet myymälöissä ja löysin itelleni uuden laskettelutakin melko halvalla, Nikelta urheilushortsit ja Bath&Body Worksista vartalorasvoja. Oispa meillä Suomessaki tuo Bath&Body Works, paljo parempia tuoksuja ja puolet halvempia!
IMG_2461
IMG_2475
IMG_2473
IMG_2462
IMG_2466
IMG_2472
Lauantaina oli sitten eka lautailupäivä, luulin että tulisin könyileen ekat laskut mutta heti ku pääsi rinteeseen kaikki muistu takas tuosta vaan. Ja voi että oliki ihanaa lautailla :) Laskettiin Nicolen ja Bartin kanssa muutamat mäet ja loppu aika sitte laskettiin kahestaan Zacin kanssa. Illalla mentiin sitten syömään ja söin ehkä maailman parhaan Taco salaatin!

Sunnuntaina uus päivä mäessä mutta ei pystyny oikeen nauttimaan ollenkaan ku mun silmät vuosi ihan koko ajan. Lähettiin sitten ajeleen kotiin joskus neljän aikoihin ja käytii Taco Bellissä syömässä.

Rocky Mountainsit oli ihan tosi nätit ja siellä oli ihan sairaan hienoja kämppiä ja kuulemma monilla julkkiksilla löytyyki sieltä lomakämppiä. Ja tuo pariskunta joka otti mut mukaan oli ihan sairaan kivoja, kuunneltiin mm. koko menomatka vuorille Skrillexiä, ne makso kaikki mun ruuat ja muutenki ne oli tosi mukavia! Sori että jäi tää kuvien otto vähemmälle mutta aina ei jaksa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

9 dollarii?! mut kuullosti hauskalt reissulta!:) mikä toi pariskunta siis oikeen oli? tai ketä ne oikee on ja mistä tunnet ne?

Jenni kirjoitti...

Anonyymi, jep 9 dollaria :D siis oltiin vuosikirja ryhmän kanssa myymässä mainoksia vuosikirjaan ja käytiin ton pariskunnan automyymälään myymässä mainos ja sitten tuli vaan puheeksi että oon vaihtari ja ne oli lähössä laskettelureissulle ja ite en ollu vielä rocky mountainseilla käyny niin ne oli vaan sitte että lähe mukaan että me voidaan maksaa hotellit ja ruuat! eli en tuntenu niitä alunperin. mutta mun kaveri tiesi ne ja kerto että ne on tosi mukavia ja rentoja että kannattaa lähtä nii tottakai mää lähin :)