torstai 25. elokuuta 2011

kuulumisia

Helouuu! Koulut alko mulla viime viikon keskiviikkona, mutta tiistaina käytiin jo koululla selvittämässä mun lukujärjestys, mulla on täällä aineina biology, american history, aid, spanish, yearbook, computer, p.e. ja art. Aluksi mulla oli aidin tilalla matikka, mutta se oli niin vaikeeta että vaihoin sen tänään pois aidin tilalle. Tuo aid ei tavallaan etes oo mikään aine, oon vaan sillon ku mulla on aidia niin mun biologian opettajan avustajana jos se tarvii esim. kopioita jostain niin autan sitä ja jos se ei tarvi apua niin voin vaan tehä läksyjä tms, eli varmaan ihan ok hommaa, huomenna sen sitten näkee!

Mutta yearbook, spanish, p.e. ja art on kaikki tosi kivoja! Computer on vähä tylsää, me opetellaan siellä vaan jotaki transistoreita sun muita, mut kyllähän tuo tossa menee. Ja vihaan nuitten kirjojen kokoa, ne on kaikki ihan sairaan painavia. Mun koulu on täällä ihan tosi pieni, meitä on vaan suunnilleen joku 100 meijän koulussa, mutta toisaalta se on ihan kiva ku kaikki ihmiset tietää että oon vaihtari ja on ehkä vähän helpompi tutustua ihmisiin. Ja paras puoli tässä pikku koulussa on se että meillä on koulua vaan neljästi viikossa!
IMG_8591
IMG_8644
Kuva otettu 22.08.2011 klo 03.54 #4
IMG_8576
IMG_8586
IMG_8687

Maanantaina lähettiin päivällä käymään Sterlingissä, joka on vähä isompi kaupunki 45 minuutin ajomatkan päässä, ostoksilla ja syömässä. Ostelin lähinnä vaan kaikkia perusjuttuja mitä tarvin kouluun ja muutenki. Tänään meillä oli koulukuvaukset ja pakko sanoa että tuli kyllä ihan kamala kuva.

IMG_8741
IMG_8697
IMG_8712
IMG_8715

7 kommenttia:

jjani-ta kirjoitti...

Älysulonen kissa!=)

elli kirjoitti...

kivoja kuvia! ja hauskaa vaihtarivuotta siulle :--) ootko ostanu noi neutrogenan acne wash-naamanpesuaineet sieltä jenkeistä vai jo suomesta? ku noi on vissiin ihan uusia, haluuun kokeilla! :Dd

Anonyymi kirjoitti...

JENNIII!! :--) näyttää iha sairaan kivalta, ja kuulostaaki siltä että on hauskaa! HAVE FUN!!
- Henna :--)

Sofia kirjoitti...

voi vitsi mikä söpö pörrömasu (: siis kissalla :D

Jenni kirjoitti...

jjani-ta, :--)

elli, kiitos paljoon! :) täältä jenkeistä ostin ja en ollu kyllä itekkää aijemmin nähny nuita, on varmaan jotain uusia :D

Henna, on kyllä ollu tähän mennessä ihan jebouuu :)

Sofia, haha jep :d

Anonyymi kirjoitti...

vähän söpöjä kuvia :) ja kiva että menee hyvin!

sohve kirjoitti...

Sun blogis on hirmu ihana:) Toivottavasti sulle tulee unohtumaton vuosi Coloradossa!:>

http://dayswithnumbers.blogspot.com/2011/08/secrets.html <-- pienen haasteen sinulle heitin:)