tiistai 9. elokuuta 2011

läksiäisiä ja lähtöfiiliksiä

l4
l3
qq3
Vieteltiin läksiäisiä sunnuntaina tyttöjen kanssa sillain pienesti, käytiin Pannussa syömässä ja leffassa. Tulee kyllä aivan hirveen ikävä kaikkia kavereita niiiiin paljon, mutta oon kyllä niin innoissaan myös lähössä jenkkeihin! Eihän tässä ookkaan enään ku 3 tuntia herätykseen ja lento lähtee puol 7 maissa. Laukut on nyt aikalailla pakattu ja kaiken pitäs olla kunnossa. Tänään kävi muutamat sukulaiset kakkukahvilla ja sillain pikasesti moikkaamassa mua ja päivällä kävin leikkauttaan vähän latvoja ja ostaan itelle muutaman pussin purkkaa ja yhen salmiakkipussin mukaan, koska ilman purkkaa en ainakaan selviä :D

Hahah söin tossa äsken iltapalaa olohuoneessa ja iskä alko siinä lateleen mulle parit säännöt miten mun pitää jenkeissä käyttäytyä ja sit se sano lopuksi että "lähetä sitten viestiä ku oot perillä että perillä ollaan ja kaikki on yhtä helvettiä, rahat on viety, mua puukotettiin nycissä, matkalaukku hukku matkalla, jouduin mun perheeseen orjaksi...."jnejne, iskä vissiin vähän huolissaan :--D Mut kyllä se sitten sano että eiköhän kaikki kuitenki mee hyvin ja niin määki uskon... ja toivon!
l1
Tällä hetkellä fiilikset on aika hyvät, jännittää vähän, jonku verran haikee fiilis, mutta kuitenki oon ihan mielissään lähössä matkaan :-D Ens kerran postailenki sitten jenkeissä, saa nähä millon ehin postaileen seuraavan kerran, siihen voi mennä aika kauanki aikaa.. Mut se on moro tältä erää!

8 kommenttia:

ROOSA kirjoitti...

muista käydä pissalla :):):):)

Anonyymi kirjoitti...

oi että! pidä hauskaa! :))

Anonyymi kirjoitti...

mitä säää jenkeissä teet?

iida kirjoitti...

ihana toi sun iskän kommentti! hihi:)

Jenni kirjoitti...

ROOSA, ole ylpeä minusta kävin vaan kerran 7 ja puolen tunnin lennolla :):):)

Anonyymi, i will! :)

Anonyymi, vaihto-oppilaana oon :-D

iida, haha niimpä :--D

magdaa kirjoitti...

beauty girls (:
kisses xx

Roosa kirjoitti...

pidä ihan parhaat 10 kuukautta! :------)))

Jenni kirjoitti...

magdaa, thanks :-)

Roosa, mää piän!! :)